Søk
Close this search box.

Sharks taper på straffer i en forrykende bortekamp mot Tunet.

Tunet fører kampen i første halvdel, men vi kjemper oss inn i kampen igjen. Mye tøffe tak. Anders Øvereng må ut med kneskade. Vi vinner perioden 2-1.

2.periode er mye lik 1., hvor hjemmelaget fører i første del av perioden. Perioden gir oss 10 mål, 6 til hjemmelaget og 4 til oss. Vi gir bort litt for lette mål. Men det gjør hjemmelaget også. Vi er gode når vi lar ballen trille, og litt for dårlig i markeringen bak. Særlig på varemerket til Tunet, pass tversover til en mann på stolpen.

3.periode starter med overtall til oss 5-3, men vi klarer ikke omsette dette i mål. Ved neste overtalls-mulighet finner vi nettmaskene. 3 minutter igjen og stillingen er 9-9. Og når tavla viser 18.07 er vi oppe i føringen igjen, 10-9. Tunet satser alt og tar ut keeper. Og med bare tre sekunder igjen av kampen, utlikner de. Kampen ender da 10-10.

Da er det straffer som skal avgjøre det hele. Når hvert lag har tatt sine 5 straffer, står det 3-3, og man må ut i ny runde. Sharks brenner sin og Tunet setter sin. Dermed vinner Tunet 11-10.

BB Sharks #88 Emil Skog

Poeng: Emil Skog 2+4, Ådne Øvereng 3+0, Samuel Magnusson 1+2

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle