Søk
Close this search box.

Sharks vant lokalderbyet mot Fredrikstad

Tirsdag kveld gikk turen over Visterflo og til Rolvsøyhallen hvor et nytt lokalderby ventet.  Ekspertene hadde på forhånd tippet en jevn og het kamp.

Første periode holder et lavt tempo, og begge lag ligger og venter. Men perioden sett under ett er vel Sharks det laget som har mest å komme med, selv om vertene absolutt kommer til noen muligheter. Det ender med 0-1 etter mål av Patrick Hjemgård assistert av Fredrik Gjødalstuen.

I midtperioden er Sharks det førende laget og øker ledelsen i undertall gjennom Marcus Hamrin. Deretter er det Jonas Pettersen som prikker et langskudd og tar oss opp i en 0-3 ledelse, og vi er i flytsonen. Fredrikstad får ett av fire overtall litt ut i perioden og da klarer de å redusere til 1-3 som er stillingen etter to perioder.

Når gutta kommer ut til tredje og siste periode tenker vi at det er ekstremt viktig å få det neste målet. Det kommer også, da Patrick gjør alt på egenhånd og øker til 1-4. Så reduserer Fredrikstad en gang til i overtall, slik at stillingen er 2-4 når det gjenstår ca halve perioden. Nå forventer vi et kjør fra vertene for å utligne, og det kommer, men vi står bra imot. På tampen tar de ut keeperen sin i et siste forsøk på å score, men det ender heller med at Fredrik setter den i åpent mål og kampen ender med borteseier 2-5 til Sharks.

Vi er veldig plaget av skader for tiden, og fikk Markus Hanstad skadet før kampen. Nå har vi en hel femmer ute av de «faste» spillerne våre. Dermed endret trenerne på rekkene rett før kampstart. Vi gikk på to rekker hele kampen, og slapp ikke inn mål i fem mot fem, kun i undertall. Det må vel sies å være godkjent defensivt. Alt i alt en godt gjennomført kamp og tre viktige poeng.

Vår bestemann i dag ble Markus Jelsnes, vel fortjent, han var god i dag. Men dette var først og fremst en godt gjennomført lagseier.

Etter fem kamper har vi 6 poeng, noe som må sies å være godkjent med tanke på at vi har møtt fire topplag først, og nå skal spille mot lag det antas at vi bør plukke poeng mot. Det startet bra i dag, så får vi håpe det fortsetter på samme måte fremover.

Assisten: Spennende lokaloppgjør

Sarpsborg Arbeiderblad (+): Sharks vant lokaloppgjør

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle