SHARPSBORG SHARKS J13 MOT HOLMLIA. 20.01.2018.

G17 får besøk av Gjelleråsen lørdag morgen.
20. januar 2018
Sharks gutter nominert til inspirasjonssamling for U19
24. januar 2018

Kampen lørdag var mot serieleder og vi tapte klart for Holmlia sist vi møttes.
I dag har vi med to nye jenter, Amanda og Julie. Veldig moro å se at de klarer seg bra og at de har blitt godt tatt imot i gjengen

Første periode:

Vi starter med Amanda, Mia Myrvin, Pia, Thea, Eline og Elise i mål. Jentene starter bra, høyt tempo og presser Holmlia i lange perioder. Jentene er raske men, bommer litt på pasningene. Margit får første sjanse men bommer. Det blir dessverre litt sånn kampen blir for oss, mange sjanser men ballen vil ikke inn. Jentene trøkker på og holder tempoet oppe hele perioden.
0-0 til pause og jentene får fortjent ros for innsatsen.
Amanda og Julie spiller bra, takler Holmlias spiller og vinner baller for oss.

 

Andre periode:

Andre periode starter med høyt tempo. Vi har ballen mye, men halvveis tar Holmlia mer og mer over. Litt slurv i forsvar og bra angrepsspill fra de andre fører til noen mål i mot.
Det er mye nesten for oss og til slutt setter Margit ballen i mål. Vi virker litt slitne og går til pause med 1 – 5 på tavla.

 

Tredje periode:

Spillet fra andre periode fortsetter, vi er mye med men får ikke ballen inn. Jentene gir ikke opp og fortsetter å trykke på helt til slutt. Vi har mye bra passninger, fine oppspill og jentene tar med motstanderen på løpetur gang etter gang. En god keeper og litt stang ut for vår del. Margit scorer sitt andre for dagen og kampen ender 2-7.

Jentene er slitne i garderoben etter kampen og innsatsen er det ingenting å utsette på. Vi scorer dobbelt så mange som sist vi møtte de og spiller en mye bedre kamp.

Det er ingen tvil om at vi vi har tatt noen steg i løpet av sesongen og jentene fikk fortjent ros fra Roar på tribunen som alltid er med og lager liv.

Neste helg er det Sveiva vi møter – gleder oss til det