Søk
Close this search box.

Showkampen Sharks vs Warriors

Det var mange som hadde tatt turen til Skjeberghallen denne kvelden, for å se store og små innebandy- og hockeygutter, møtes til match. Dette er andre året vi arrangerer disse showmatchene mellom innebandy og hockey. Så forhåpentligvis ser vi en ny tradisjon etableres.

Det var oppvisningsmatcher for de yngre gutta, både før  og i pausene i hovedkampen. Det er moro å se de yngre hockeygutta klare seg veldig godt i innebandy også. Våre haier fikk virkelig jobbe for målsjansene i kampene. Warriors smågutta skal ha skryt for innsatsen, som ikke står tilbake for innebandyspillerne.

 

 

Pausematch Sharks G8 vs Warriors G8

Oppvarming:

     

Dagens dommerpar:

Så er vi klare for hovedkampen; Sarpsborg Sharks A-lag mot Sparta Warriors A-lag.

Kampen starter med høyt tempo, uten noe særlig finspill. Men det går ikke mer enn drøye 4 minutter før Sharks får sin første scoring. Spesielt moro er det at det er Stian Nilsen som setter denne. Passet kommer fra Christian Pedersen. Sharks tar et visst grep etter dette, men hockeygutta henger med og jevner ut banespillet ut i perioden. Sharks øker ledelsen ved Jørgen Nordahl. Yes, he’s back! Ikke ufortjent reduserer Warriors et par minutter senere fra Mathias Halvorsen. 8 sekunder før første pause øker Fredrik Gjødalstuen til 3-1. Vakkert pass fra Stian Nilsen.

2. periode byr på masse sjanser for begge lag, uten at noen klarer å få nettet. Dermed blåses det til andre pause på stillingen 3-1.

3. periode byr på en overraskende vending i spillet. Warriors reduserer og utlikner i løpet av noen minutter. Sander Rekstad og Magnus Nilsen sørger for dette. Og nå viser Spartagutta virkelig hva som bor i dem. Gjennom høyt tempo, gjennom hele kampen, kjapt i press på ballfører og konstant forechecking, får de uttelling på det harde arbeidet. Warriors går nemlig opp i ledelsen 2 ganger, først ved Håkon Imseth Stormli og så Niklas Roest. Da er det bare 3 minutter igjen når stillingen er 3-5. Sharks trykker på og får reduseringen ved Fredrik Gjødalstuen. Vi tar ut keeper mot slutten, men det gir ingen resultater og fløyta går.

Sparta Warriors vinner årets Showmatch 5-4.

Brødrene Nilsen: BB

Vinnerne:

Vi skal være så ærlige å berømme Sparta for innsatsen, og innrømme at vi ikke er like aggressive og påkoblet som motstanderen.

Men det skal også nevnes, som Markus Jelsnes sa til sine lagkamerater (Sparta for dagen) i garderoben etter kampen, at hadde dommerne dømt vanlig, hadde Sparta hatt minst  25, 2 minuttere for slag. Hadde nok gitt et annet kampbilde…. Uvant for begge lag var det uansett.

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle