Søk
Close this search box.

Slevik ble for sterke for A-laget

Store forventninger innad i Sharks-leiren før søndagens match mot Slevik. Gutta kom fra seier mot Tunet sist torsdag og vi hadde på forhånd et håp om å tukte de siste sesongenes suverene mesterlag.

Første periode starter med et brak, og vi tar ledelsen 1-0 etter kun fem sekunder! Det er Kralik som vinner droppen, går rett på og fyrer av et skudd, det treffer noen bein og ender opp hos Sedin som setter den sikkert i nettet. 2-0 kommer et par minutter senere da Lasse fyrer av fra egen banehalvdel. Slevik reduserer etter hvert til 2-1 som blir pauseresultatet. Siste del av perioden bar preg av «heta kjenslor» og dommerne hadde nok å følge med på.. totalt sett jevnspilt med mange sjanser til begge lag. Markus Jelsnes stod meget bra mellom stengene og hadde flere klasseredninger.

Andre periode holder høyt tempo og det koker ganske bra utpå der. Hjemgård får hard behandling et par ganger uten at dommerne mener det skjer noe galt. Spillet er ganske tøft… Ingen av lagene scorer til tross for mange muligheter begge veier. Ikke før etter drøyt 14 minutter får vi mål, og det er Fredrik som tar hjemmelaget opp til en 3-1 ledelse på et fantastisk skudd i krysset etter pass fra Sammi. Vi jobber iherdig for å holde ledelsen inn til pause, og rir blant annet av en billig tominutters utvisning. Men vi karer det ikke dessverre, for 11 sekunder før slutt klarer Slevik å redusere. Likevel har vi en 3-2 ledelse før siste periode.

Tredje starter i samme kjøret og vi får to overtall etter stygge taklinger som vi utnytter svært dårlig. Hjemgård øker vår ledelse til 4-2 etter seks minutter assistert av Østerås, men nå er det mer og mer Slevik. Vi ligger i forsvar hele perioden og kommer bare på sporadiske besøk i gjestenes sone. Stræte spiller nå omtrent hele tiden og når det gjenstår tre minutter har de ikke bare redusert, men tatt ledelsen 4-5. Gutta kjemper godt men klarer ikke stå imot Stræte sine smarte skudd og pasninger. Etter 18.40 scorer de igjen og det er samme mann som står bak målet også denne gang… Helt på slutten kommer også 4-7 da luften har gått ut av Sharks gutta.

Alt i alt hang vi med i to og en halv periode, men det er som kjent ikke nok.

Markus Jelsnes kåres til vår beste spiller.

Jelsnes ble kåret til Sharks beste spiller.

Linker:

Sarpsborg Arbeiderblad (+): Ledet lenge, men tapte til slutt

Assisten: Slevik snudde i siste liten

Kampfakta: Sharks vs. Slevik 4-7

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle