Slevik ble for sterke for A-laget

Nytt tap på våre ferske Elitejenter.
30. september 2017
Tirsdag starter vi opp med innebandy for ungdom/voksne med spesielle behov.
6. oktober 2017

Skrevet av Pål Espen Groth

Sesongens tredje kamp skulle gå borte mot de regjerende mesterne Slevik. Vi hadde tro på en god kamp, men hadde flere sentrale spillere ute. Kampen starter litt rolig, men Slevik tok ledelsen litt heldig etter ca 3 min, et skudd skifter retning og fyker inn i mål. Slevik scorer så på et langskudd og øker til 2-0 etter ca 14 min. Første periode er en ganske dårlig periode fra begge lag, men Slevik er et hakk bedre. Det er store rom i Sleviks forsvar, men vi er ikke flinke nok til å utnytte det.

Vi får verst tenkelige start med mål i mot etter 13 sek i andre og 4-0 kommer etter 7 min etter passivt forsvarsspill. Vi kommer oss utover i perioden og får straffe etter 13 min der Patrick blir hindret, Sander setter straffen sikkert i mål. Vi får et nytt mål i mot etter 17 min da vi sover på et kjapt frislag fra Stræte. Rett etter målet kommer Patrick og Fredrik på kontring og Fredrik setter vakkert inn 5-2. Slevik setter så inn 6-2 i overtall på slutten av perioden.

Tredje periode starter med to kjappe mål til Slevik før vi skaper flere gode sjanser og tilslutt setter Ola inn 8-3 på et raid. Slevik drar så på seg en utvisning som vi utnytter kjapt, Fredrik scorer et flott mål etter pasning fra Ola i et bra overtallsspill. Vi presser på for flere mål, men Slevik er nådeløse og scorer et mål på frislag og et på kontring i løpet av et halv min. Vi skaper flere gode muligheter etter dette, men får ikke ballen i mål. I stedet avslutter Slevik til 11-4 rett før slutt.

Slevik vinner fortjent og er minst ett hakk for gode idag. Banens beste blir Thomas Stræte for Slevik og Fredrik Gjødalstuen for Sharks.

Link Assisten: Best i lokaloppgjøret

Fredrik Gjødalstuen