Søk
Close this search box.

Snipp snapp snute…

Tredje kamp i kvartfinaleserien mot Harstad endte dessverre med tap 7-5 sist torsdag. Det gjorde at Harstad hadde tatt ledelsen 2-1 i kamper og trengte bare en seier til for å gå videre til semifinalen. Vi satset på seier slik at vi kunne få spille 5. og avgjørende kamp i Skjeberghallen.

Kampen starter dårlig for vår del, hjemmelaget scorer to raske mål. Vi reduserer godt over halvveis i perioden, men det tar bare 20 sekunder før Harstad igjen har en to-målsledelse. Hjemmelaget leder 3-1 etter første periode.

Andre periode starter på akkurat samme måte som i første periode, to raske baklengs og vi sliter nå. Vi reduserer halvveis i perioden, men i løpet av få minutter har Harstad puttet ytterligere to mål. Perioden ebber ut med en klar 7-2 ledelse til hjemmelaget. Skal vi greie å snu kampen i tredje periode eller vil dette bli årets siste periode for vår del?

Som i de to første periodene slipper vi inn mål tidlig i tredje periode også, men denne gangen reduserer vi kjapt etterpå. Harstad øker ledelsen etter ca seks minutter før vi reduserer på nytt kun 9 sekunder etterpå. Vi har ikke så mye mer å komme med nå, få og slitne spillere begynner å innse at semifinaleplassen ryker. Harstad setter punktum med 10-4 kun 10 sekunder før kampslutt.

Den fjerde kampen taper vi fortjent og sett under ett for alle fire kampene, går Harstad fortjent videre til semifinale. Vi gratulerer hjemmelaget og ønsker lykke til i semifinalen mot seriemester Tunet.

Banens beste for vår del blir kåret til Cato Glenge.

Målpoeng Sharks: Patrick Hjemgård 3+1, Anders Øvereng 1+0, Cato Glenge 0+1, Emil Glenge 0+1 og Sjur U. Strand 0+1.

Vi takker alle for følget denne sesongen og håper vi ses igjen neste sesong.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle