Søk
Close this search box.

Storseier i Drammen

Lørdag var det klart for returmøte mot Nor 92 i Drammen. Hjemmekampen endte med seier 7-6 på straffer i en jevn kamp. Vi satset på en seier i ordinær tid denne gangen.

Vi starter kampen klart best og scorer to kjappe mål. På slutten av første periode øker vi ledelsen før hjemmelaget reduserer en gang før første pause. Vi leder 1-3 etter første periode.

I andre periode kjører vi over Nor 92. Vi øker til 1-4 tidlig i andre periode før vi jevnt og trutt putter ytterligere fem mål før perioden er omme. Vi spiller bra og har også veldig god uttelling på sjanser og skudd. Stillingen er 1-9 før siste periode.

I tredje periode kontroller vi kampen inn til seier og vinner også den perioden slik at sluttresultatet ender på hele 2-11.

Vi spiller en god kamp og kjører til tider over hjemmelaget som kjemper om sluttspill og således har mye å spille for. Nå gjenstår det kun tre seriekamper for vår del og vi ligger på en fjerdeplass. Muligheten for tredjeplass er fortsatt tilstede, men det ser ut som at Sandnes kommer til å kapre bronsen. Fjerdeplass er uansett viktig da det vil gi oss en eventuell femte kamp på hjemmebane i Skjeberghallen i sluttspillet.

Vi vil passe på å gratulere Nor 92 med 30 år nå i helga!

Banens beste for vår del ble av en lokal jury kåret til Fredrik Gjødalstuen.

Målpoeng Sharks: Fredrik Gjødalstuen 5+1, Christoffer Gjødalstuen 0+4, Oliver Ågren 2+1, Sivert Østerås 1+1, Imre Ødegård-Risbakken 1+1, Cato Glenge 1+0, Tobias Holm-Gabler 1+0, Patrick Hjemgård 0+1 og Lasse Schie 0+1.

Neste kamp for herrelaget er førstkommende onsdag 23. februar kl 1930 mot Fredrikstad i Skjeberghallen. Vel møtt!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle