Søk
Close this search box.

Storseier i siste seriekamp

Årets siste seriekamp gikk lørdag hjemme mot Fredrikstad. Kampen betydde ikke noe spesielt for noen av lagene. Fredrikstad var allerede klar for kvalifisering mens Sharks var klar for sluttspill.

 

Det var helt tydelig at det kun var ett lag som var klar til kamp og det var hjemmelaget. Første periode ble historisk i forhold til at perioden ble vunnet hele 10-1, klubben har aldri scoret ti mål i en periode og heller ikke vunnet en periode med ni mål i klubbens over 20 år i eliteserien. Fem av målene ble satt inn under en 5-minutters utvisning for bortelaget.

 

Det virket som bortelaget hadde fått en god dose kjeft i garderoben i pausen og hevet seg selv om hjemmelaget fortsatt klart var det beste laget. Andre periode endte 4-1 og stillingen etter to perioder var 14-2.

 

Siste periode bar preg av at kampen var avgjort og hjemmelaget slapp til alle utespillerne i kampen. Perioden endte 2-3 etter at bortelaget scorte de to siste målene i kampen. Kampen endte da 16-5. Resultatet ga oss en 6. plass i årets eliteserie.

 

BB Sharks: Patrick Hjemgård

 

Etter kampen ble det klart at Greåker valgte Sharks i kvartfinalen. Første kamp i kvartfinaleserien går allerede onsdag denne uka i Tindlundhallen. Første hjemmekamp går fredag denne uka.

 

Poeng: # 42 Patrick Hjemgård 3+1, # 61 Fredrik Gjødalstuen 2+2 og # 88 Emil Skog 2+2.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle