Søk
Close this search box.

Storseier mot Gjelleråsen i siste seriekamp

Forutsetningene var klare før lørdagens kamp. For å bli nr 4 med hjemmebanefordel i kvartfinalen måtte vi slå Gjelleråsen i ordinær tid samtidig som Greåker måtte slå Sveiva i ordinær tid. Før kampen lå vi på 5. plass og Gjelleråsen på 6. Bortelaget har vært i god form i det siste og sto med 6 seiere på de 7 siste kampene. Vi sto med 4 strake seiere.

Vi skaper mye sjanser fra start i kampen og tar også fortjent ledelsen etter ca seks minutter. Vi fortsetter å dominere kampen helt til vi drar på oss en utvisning. Gjelleråsen bruker kun 13 sekunder på å utlikne i overtallet. Bortelaget rekker også å sette 1-2 før perioden er omme. Vi dominerer kampen og skaper mye sjanser, men sliter i motsetning til Gjelleråsen med effektiviteten. Pauseresultatet ender 1-2 som er meget flatterende for bortelaget.

Det tar en halv andre periode før vi endelig kan utlikne. Da scorer vi til gjengjeld to mål på halvannet minutt. Vi fortsetter å kjøre kampen og i siste spilleminutt øker vi ledelsen til 4-2 som også er pauseresultatet etter andre periode. Vi leder kampen meget fortjent så langt, men burde nok ledet mer.

I tredje periode setter vi et kjapt mål før det går over en halv periode før noen av lagene scorer igjen. Det er også vi som setter neste mål og GIF ser ut til å gi litt opp. Vi leder nå 6-2. Før kampen er over rekker vi å sette ytterligere 3 mål slik at sluttresultatet ender hele 9-2. Det er nok en stund siden vi har slått Gjelleråsen med så klare sifre.

I tillegg til at vi vinner vår kamp, får vi hjelp av Greåker som slår Sveiva. Vi ender dermed som nr. 4 siden vi går forbi Sveiva på innbyrdes oppgjør. Det gir oss hjemmebanefordel i kvartfinalen og etter at de tre topplagene har valgt sin motstander ender vi som forventet opp med Sveiva i kvartfinalen. Dette kan bli en jevn og god kvartfinaleserie. Vi har vi et lite overtak på Sveiva siden vi har slått dem i begge kampene i seriespillet. Det blir spennende!

PS! Sander Raab Owren var tilbake i Sharks etter å ha vært utlånt til Akerselva tidligere i sesongen.

Banens beste Sharks: # 78 Imre Ødegård-Risbakken.

Poeng Sharks: # 61 Fredrik Gjødalstuen 0+3, # 75 Lasse S. Schie 2+1, # 78 Imre Ødegård-Risbakken 2+1, # 7 Sander Raab Owren 0+2, # 69 Christoffer Gjødalstuen 2+0, # 72 Tobias Holm-Gabler 2+0, # 16 Mario A. Thornquist Berntsen 0+1, # 24 Jørgen Nordahl 0+1 og # 30 Stian Torget 1+0.

Neste kamp for herrene er 1. kvartfinale tirsdag 3. mars kl. 2000 i Skjeberghallen mot Sveiva.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle