Stort tap for A-laget mot Slevik, 14-3

G19 seiret i Høyenhallen
28. januar 2017
Behagelig seier for Jenter 12
29. januar 2017

Kampen starter som ventet med at vi ligger lavt og venter på Slevik-toget. Vi møter Norges beste lag, og må satse på kontringer. Publikum sitter og lurer…. kan vi overraske i dag også, slik vi gjorde forrige helg mot Tunet..?

Tobias Brevik gir oss overraskende ledelsen med et velplassert skudd etter forarbeid av Fredrik Gjødalstuen. Tiden står på 4.22. Slevik styrer kampen og utligner til 1-1 etter 6.22. De neste fem-seks minuttene går Slevik først opp i ledelsen til 2-1 før de øker til 3-1.

Sander Owren reduserer så til 3-2 på et vakkert plassert skudd, pass fra Patrick Hjemgård. Før vi går til pause så øker Slevik til 4-2. Vi jobber bra hele perioden, men hjemmelaget har noen væsse spellerær som er vanskelig å forsvare seg mot.

Slevik dominerer banespillet hele andre periode, og vi er kun på sporadiske visitter i deres sone. Vertene vinner perioden komfortabelt med 3-0 slik at stillingen før siste står på 7-2.

Foran tredje handler det om å pynte på resultatet og komme litt ovenpå igjen. Men allerede etter 3.47 sitter 8-2. Vi lar Slevik sin spiller gå hele veien gjennom alle våre spillere uten at noen trøkker til han, da blir det mål mot så gode lag. Ekspertuttalelse fra tribunen: «nå går det på æren løs her»… Vi må i hvert fall prøve. Etter 7.37 sitter den igjen når vi har en spiller utvist, og vi har 9-2 i protokollen.

Toget til hjemmelaget er skikkelig igang nå, og på 9.04 kommer mål nr 10 gjennom superparet Stræte og Åhlberg.. nå får de mye rom til sitt flotte spill.

De øker enda et par ganger før vi reduserer til 12-3 ved Magnus Jarberg assistert av Gjødalstuen.

På tiden 16.11 dømmes det straffe til hjemmelaget, som Jelsnes redder. I den påfølgende utvisningen scorer de nok en gang og det står 13-3. De er sikre i pasningsspillet og det går veldig hurtig i powerplay.

Kristian Holme får sin debut nå. Men i det byttet smeller det skikkelig da tidligere Sharks spiller Amundsen blir taklet av Jon Kristiansen. Han blir «belønnet» med fem minutter for den, helt korrekt. Selvfølgelig scorer Slevik i PP og vi har 14-3 på tiden 19.12.

I kveld fikk vi oss en leksjon i innebandy, og sluttresultatet blir 14-3.

Hva kan vi ta med oss av positive ting fra denne kampen? Ikke mye, men andrerekka AKA juniorrekka med Fredrik, Tobias, Magnus samt Mats og Anders vinner sin kamp i kampen med 2-1 i spill 5 mot 5. Det er sterkt mot Slevik!

Alle våre tre mål scores av 17-åringer, det er jo også positivt med tanke på framtiden.

Sander Owren kåres til vår beste spiller, bra jobba!