Stortap borte mot BMIL

Jevn og spennende bortekamp mot Gjelleråsen
16. januar 2020
Nytt braktap mot Grei
10. februar 2020

Mandag var det klart for sesongens siste møte med BMIL (Bygdø Monolitten). Årets sesong spilles med trippel serie og hittil i sesongen sto vi med en seier og et tap mot dagens motstander.

 

Første periode er ganske jevnspilt, BMIL setter 1-0 etter ca 8 minutter og øker ledelsen til 2-0 etter ca 14 minutter. Vi reduserer til 2-1 rett før første pause.

 

I løpet av 11 minutter mellom 03.44 og 14.44 i andre periode presterer vi å slippe inn 7 mål, total kollaps rett og slett. En time-out hjelper heller ikke. Rett før 3-1 målet har vi en stor sjanse som hjemmelaget kontrer på og setter 3-1. ALT går inn og det skal sies at BMIL var særdeles effektive i denne perioden. 7 mål på 9 skudd er meget god uttelling og skjer ekstremt sjelden. Vi reduserer til 9-2 rett før andre pause. Andre periode går inn i historien som en helsvart periode for vår side.

 

Tredje periode kunne bare bli bedre enn den andre, det ble den også. Det skjer absolutt ingenting de første 12 minuttene av siste periode. Da scorer til gjengjeld BMIL to ganger i løpet av 8!! sekunder. Så skjer det heldigvis noe positivt og vi scorer to mål ganske kjapt, det første målet på straffeslag. Kampen er i ferd med å ebbe ut, men hjemmelaget er ikke ferdig med å score og vi har tatt kvelden. Det fører til at BMIL scorer ytterligere to mål i siste spilleminutt. Kampen ender med stortap 13-4 selv om skuddstatistikken er så jevn som 23-20. Her var det klasseforskjell i effektivitet, det kan vi enkelt konkludere med.

 

PS! Margrethe Grønli scoret sitt første eliteseriemål når hun reduserte til 2-1 i første periode. Hun er dermed også tidenes yngste målscorer i eliteserien for damelaget i klubben. Vi gratulerer!

 

Banens beste Sharks: # 3 Emilie Sundnes.

 

Poeng Sharks: # 3 Emilie Sundnes 2+0, # 8 Sofie D. Andreassen 1+0, # 24 Margrethe Grønli 1+0 og # 51 Tuva M. Aube Heines 0+1.

 

Neste kamp for damene er lørdag 8. februar kl. 1200 hjemme i Skjeberghallen mot Grei.