Søk
Close this search box.

Stortap i første kvartfinale

Greåker valgte Sharks som motstander i kvartfinalene. Begge kampene i seriespillet har vært resultatmessig jevne så vi håpet på en ny jevn kamp, men sånn ble det dessverre ikke.

 

Første halvdel av første periode er jevn med et lite overtak til Sharks, men ca midtveis går rullegardina ned for vår del. Greåker scorer fire ganger i løpet av ca tre minutter. Vi reduserer en gang før de røde scorer sitt femte. Stillingen etter første periode er 5-1.

 

Andre periode starter med overtall for Sharks som vi utnytter. Stillingen holder seg på 5-2 en god stund før Greåker scorer to raske mål i siste del av perioden. 7-2 etter to perioder.

 

I siste periode ramler vi litt sammen og lar Greåker dominere kampen. 5-0 i siste periode gir et historisk dårlig resultat 12-2. Sharks har aldri tapt så mye i en sluttspillkamp noensinne. Den gamle «rekorden» var en kamp mot Slevik der vi tapte 11-4 for tre år siden.

 

Nå må det legges inn en helt annen innsats de neste kampene, hvis ikke blir det tidlig sommerferie.

BB Sharks: Sivert Østerås

 

 

2. kvartfinale går allerede førstkommende fredag kl. 1900 i Skjeberghallen. Møt opp og støtt gutta!

 

Poeng: # 41 Jonas Bøckmann 1+0, # 88 Emil Skog 1+0, # 7 Sander Raab Owren 0+1, # 21 Samuel Magnusson 0+1

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle