Knepent tap for Sveiva
6. oktober 2021
Straffet Nor 92
25. oktober 2021

Lørdag var det klart for årets første langtur for herrelaget. Eller rettere sagt fredag siden gutta reiste oppover allerede da. Kampen skulle spilles mot Harstad som vi har plukket mye poeng mot de siste sesongene. Vi satset på nye poeng denne gangen.

Det ser ut som det var en fornuftig strategi å reise dagen før, vi starter nemlig kampen forrykende med mål etter kun 40 sekunder og fortsetter å kjøre på. Etter ti minutter står det 0-4 på tavla og vi har fått en kanonstart på kampen. Harstad reduserer to ganger før første pause slik at stillingen er 2-4 etter første periode.

I andre periode endrer kampen karakter og det er hjemmelaget som overtar mer og mer av spillet. De reduserer en gang i perioden og kunne fort scoret flere. Stillingen er 3-4 før siste periode, dette blir spennende i siste.

Harstad har grepet om kampen også i tredje periode og scorer to ganger etter 12 og 16 minutter slik at stillingen er 5-4 til Harstad. Vi gir oss heldigvis ikke og med kun 13 sekunder igjen på klokka utlikner vi til 5-5 ved Imre etter pasning fra vår svenske back Fredrik Samuelsson som gjør sitt første målpoeng i blå drakt. Greit tidspunkt å gjøre sitt første målpoeng må vi kunne si. Kampen går dermed til straffer og det ender med et deilig ekstrapoeng etter at alle våre 5 scorer på sin straffe, mens en spiller fra Harstad bommer.

Selv om vi fikk en drømmestart på kampen, bør vi nok være ganske fornøyd med at vi får med oss to poeng i en tett og jevn match der vi fort kunne stått igjen uten noe betalt i form av poeng i det hele tatt.

Dagens beste Sharks-spiller ble av en lokal jury kåret til Fredrik Gjødalstuen.

Målpoeng Sharks: Fredrik Gjødalstuen 1+2, Imre Ødegård-Risbakken 2+0, Patrick Hjemgård 1+1, Fredrik Samuelsson 0+1 og 1 selvmål.

Førstkommende helg er det landslagssamling der vi har fått med Patrick Hjemgård og Fredrik Gjødalstuen. Helgen etter spiller vi derimot to kamper, begge på hjemmebane. Lørdag 23. oktober kl 1400 kommer Nor 92 på besøk, mens Sandnes blir motstander søndag 24. oktober kl 1200. Det er derfor bare å planlegge to turer til Skjeberghallen den helgen, vi ses!