Søk
Close this search box.

Straffet av Akerselva

Lørdag var det klart for ny kamp for herrelaget etter en helg med landskamper. Akerselva var motstander i Oslo. Vi slo de enkelt i første seriekamp, men forventet en mye jevnere og tettere kamp nå.

Første periode blir resultatmessig jevn, Akerselva utnytter to overtall til å score, mens vi scorer to mål i «vanlig» spill. Stillingen er 2-2 etter første periode.

Andre periode starter med et tidlig baklengs, men med 5 strake mål leder vi plutselig 3-7. Akerselva får inn et mål på slutten av perioden slik at stillingen etter to perioder er 4-7. Vi har en fin ledelse før siste periode og satser på å holde unna i siste. Men kampen er som alle vet ikke over før fløyta går.

Tredje periode blir resultatmessig svak fra vår side. Vi slipper inn 5-7 tidlig i tredje periode og holder denne stillingen til ca fem minutter gjenstår på klokka. Da slipper vi inn to raske mål og plutselig er vi like langt. Kampen ebber ut med uavgjort og kampen skal da avgjøres på straffer som vi har både mye og god erfaring med tidligere i sesongen. Denne gangen blir det bare nesten og hjemmelaget drar det lengste strået i straffekonkurransen. Kampen ender 8-7 til Akerselva.

Dette var en kamp vi skulle og burde vunnet etter spill og sjanser, men med dårlig uttelling framover og enkle mål i mot blir vi hardt straffet. Ett poeng er så klart bedre enn ingen, men her skulle vi stått igjen med 3 poeng.

Banens beste for vår del ble av en lokal jury kåret til Oliver Ågren.

 

Målpoeng Sharks: Oliver Ågren 1+2, Cato Glenge 2+0, Patrick Hjemgård 2+0, Fredrik Gjødalstuen 0+2, Skjalg Søby 1+0, Christoffer Gjødalstuen 1+0, Tobias Holm-Gabler 0+1 og Lasse Schie 0+1.

Neste kamp for herrelaget spilles ikke før over nyttår grunnet VM-opphold. Fredag 7. januar kl 1930 kommer serieleder Tunet på besøk til Skjeberghallen. Vel møtt!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle