Søk
Close this search box.

Straffetap mot NOR 92 for A-laget

Det er noe som ikke stemmer helt om dagen, for vi får det ikke helt til. Fremover klarer vi i perioder å skape trykk og målsjanser, som resulterer i bra med mål. Men så er det blitt synlig en rød tråd i  deler av spillet vårt, der vi spiller på for små marginer i oppspillsfasen og i de bakre rekkene. Dette medfører alt for ofte i personlige feil, som ender i drøssevis av gratisjanser til motstanderne. Og det er ikke dårlige lag vi møter i serien, så det er naturlig at de klarer å omsette en god del av de målsjansene vi gir bort.

Også i denne kampen gjelder dette, for flere av ballene Mathias må plukke ut av nettet, kommer som følge av dårlige prestasjoner. Men alt er ikke svart. Vi kommer tilbake igjen etter å ha ligget under, vi kriger oss til sjanser og mål. Men det blir kanskje litt for mye kriging, istedet for finspill.

Uansett, dette var en kamp vi skulle og burde ha vunnet, og vi hadde føringen i siste periode. Dessverre er vi ikke rutinerte nok til å holde hodet kaldt når NOR 92 presser på, for de hadde tempo og trykk i siste periode de også. Det var vondt å sitte på tribunen og se seieren glippe, og måtte vente på avgjørelsen på straffer. Og enda vondere å tape den duellen også.

Periode sifre: (2-3), (1-0), (4-4), (str. 0-1)

Målscorere: Skog, Bøckmann, Skog, Østerås, Magnusson, Hjemgård, Skog

Straffer: Skog, Å.Øvereng, Magnusson

 

Sluttresultat: 7-8(…igjen…)

BB Sharks: #42 Patrick Hjemgård

BB Sharks: #42 Kaptein Patrick Hjemgård

Nå må den berømte kjerringa reises på søndag mot Sandnes. Møt opp i Skjeberghallen kl. 14.00

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle