A-laget med nytt nederlag mot Greåker
17. januar 2018
A-laget slo Fredrikstad
20. januar 2018

Sist søndag røk J17 på et surt, men fortjent, nederlag mot BMIL i Bjølsenhallen. J17 pleier å ha relativt god kontroll på BMIL, men dette var dagen da (nesten) ingenting gikk vår vei. Kun 6 jenter fra J17 stilte til kamp, men de fikk heldigvis god hjelp fra 4 spillere fra J15.

Allerede etter første omgang lå vi under 3-1. Selv om vi hadde mange sjanser, klarte vi ikke å matche BMILs effektivitet foran mål. Ut i andre periode viste jentene fint spill, og vi scoret et mål, noe som gjorde at vi øynet et håp om flere reduseringer. Men også BMIL scoret i perioden, så den endte uavgjort 1-1. Den siste perioden startet med 4-1 til BMIL på tavla, og vi var klare til å gjøre alt for å komme ajour. Men til tross for en rekke kjempesjanser, klarte vi ikke å score i denne perioden. Bakover slet vi med å stoppe BMIL, som på sin side klarte å score tre ganger. En noe slukøret gjeng gikk i garderoben etter et meget surt tap 7-2 for BMIL. Da var det en mager trøst at dommerne berømmet våre jenter for fint spill… 🙂

Etter to tap på rappen ligger J17 nå midt på tabellen, etter Tunet og Sagene. Neste kamp er mot Tunet hjemme i Sarpsborghallen den 28.01. Møt opp og støtt jentene!