Søk
Close this search box.

Surt tap for damene mot Sagene

Tirsdag kveld var det ny kamp i Skjeberghallen. Motstander var Sagene som foran kveldens kamp ligger på 3. plass. Det var ventet å bli en tøff kamp mot ett erfarent Sagene lag.

Første periode må sies å være av årsbeste. Alle gav alt, på og utenfor banen. Iherdig innsats. Ofringer i alle faser og knallhard jobbing. Og etter halvspilt 1. periode eksploderte det i Skjeberghallen. Årets kaptein, Emilie Thorvaldsen, sender Sharks i ledelsen. En vel fortjent og fantastisk bra scoring! Damene holder ut trykket og går til først pause med 1 – 0 ledelse,.

Emilie Thorvaldsen gratuleres med 1 – 0 scoring.

Andre periode startet og etter kun 2 minutter har Sagenes beste spiller, Hilma Thofte, bestemt seg for å ta tak. 1 assist og 2 kjappe mål gjør at hun befester at hun er en av ligaens beste spiller. Etter en sjokkstart på perioden jobber damene seg inn i kampen igjen. Igjen er det Emilie Thorvaldsen som prikkskyter. Og kun 44 sekunder senere er det Emilie Sundnes som får gjestene til å «måpe». Fra egen keeper og rett i angrep med perfekt avslutning rett i krysset. Perioden endre 3 – 3.

Emilie Sundnes gratuleres med 3 – 3 scoring.

Skal damene klare å nedkjempe storfavoritten Sagene. Damene har fortsatt krefter igjen og viser ingen respekt. Etter 4 minutter er det igjen Emilie Sundnes som uten respekt jobber seg gjennom Sagenes forsvar og plasserer ballen i mål. 4 – 3 til Sharks!!! Skal historie skapes en tirsdag kveld. Men Sagene er dessverre svært effektive og nådeløse. De utnytter litt ubesluttsomhet i Sharks forsvaret. Utlikning kommer etter 6 minutter spill. Kun 38 sekunder senere går igjen Sagene i ledelsen. Damene fortsetter og jobbe og vil virkelig vinne denne kampen. Dessverre klarer Sagene og holde unna. Kampen ender 4 – 5 noe Sagene bør være svært gled for. De måtte virkelig kjempe for seieren noe som viser at damene stadig tar steg i riktig retning om dagen…

 

Emilie Sundnes ble kåret til banens beste.

 

Tid Stilling Lag Målscorer Assist
1 – 10:24 1-0 Sarpsborg 48. Emilie Thorvaldsen 30. Ida Marie Svendsen
2 – 02:01 1-1 Sagene 15. Heidi Homble 22. Hilma Carolina Thofte
2 – 02:41 1-2 Sagene 22. Hilma Carolina Thofte
2 – 04:41 1-3 Sagene 22. Hilma Carolina Thofte 46. Leonora Frey Arnegaard
2 – 11:14 2-3 Sarpsborg 48. Emilie Thorvaldsen 13. Andrea Margrethe Tandberg
2 – 11:58 3-3 Sarpsborg 3. Emilie Sundnes
3 – 03:50 4-3 Sarpsborg 3. Emilie Sundnes
3 – 05:55 4-4 Sagene 21. Sunniva Katarina Hauglin 15. Heidi Homble
3 – 06:33 4-5 Sagene 19. Marie Navestad Gundersen 22. Hilma Carolina Thofte

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle