Søk
Close this search box.

Tap i andre kvartfinale

Etter seier i første kvartfinale mot Harstad på fredag var det klart for kvartfinale nr. 2 på lørdag.

Kampen er jevnere fra start denne gangen. I en målfattig første periode blir det kun en scoring og den er det vi som står for ca halvveis i perioden. Vi leder 1-0 etter første periode.

Andre periode skal bli vår klart svakeste i kampen. Harstad scorer to raske mål i andre periode før vi utlikner rett etterpå. Halvveis i perioden er Harstad på nytt i ledelsen og de rekker også å sette både 2-4 og 2-5 før perioden er over. Siste målet kommer i periodens siste sekund.

Vi reduserer forholdsvis tidlig i tredje periode. Halvveis i tredje periode får vi tildelt straffeslag, men misbruker dette. Kun 11 sekunder etter straffemissen øker Harstad ledelsen til 3-6 og da ser det tungt ut. Vi klarer ikke å komme oss tilbake i kampen og Harstad scorer ytterligere tre ganger mot vårt ene i siste del av kampen. Kampen ender 4-9 og vi er like langt i kvartfinaleserien. Resultatet lyver litt, kampen er jevnere enn resultatet skulle tilsi, men det er ingenting å si på at bortelaget vinner kampen. Vi satser på å slå tilbake med seier i kvartfinale nr. 3.

Banens beste for vår del blir kåret til Tobias Holm-Gabler.

Målpoeng Sharks: Imre Ødegård-Risbakken 2+0, Fredrik Gjødalstuen 0+2, Christoffer Gjødalstuen 0+2, Patrick Hjemgård 1+0 og Tobias Holm-Gabler 1+0.

De to neste kampene i kvartfinaleserien spilles i Harstad torsdag og fredag denne uka. Begge kampene starter kl. 1900 i Harstadhallen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle