Søk
Close this search box.

Tap i første kvartfinale mot Sveiva

Etter at vi slo Sveiva i begge seriekampene, hadde vi god tro på at vi kunne slå Sveiva i første kvartfinale tirsdag. Vi endte på 4. plass i seriespillet og Sveiva ble nr. 5. Det gir oss hjemmebanefordel hvis det skulle bli 5 kamper i denne kvartfinaleserien.

I første periode skjer det lite og det meste av det lille som skjer er det bortelaget som står for. Begge lag er forsiktige og redde for å gjøre feil. Vi er mest passive og presterer kun ett skudd på mål i denne perioden i tillegg til et stolpeskudd som ikke registreres som skudd på mål. Perioden er målløs helt til 11 sekunder før slutt, da scorer Sveiva sitt første mål. Perioderesultat 0-1.

Sveiva øker ledelsen etter ca 5 minutter av andre periode. Når vi har en spiller utvist ca halvveivs i perioden scorer bortelaget igjen og stillingen er 0-3. Vi får endelig hull på byllen etter ca 15 minutter og setter 1-3. Et par minutter tidligere får vi også et mål annulert. Sveiva rekker å sette enda et mål på slutten av perioden og stillingen etter to perioder er 1-4.

I tredje periode øker bortelaget ledelsen til 1-5 etter ca 6 minutter før vi reduserer rett etterpå. Mindre enn ett minutt senere øker Sveiva igjen. Det skal vise seg å bli det siste målet bortelaget scorer i kampen. Vi har ikke gitt opp og reduserer tre ganger på ca 5 minutter, det siste målet med 4,5 minutt igjen av kampen. Da er Sveiva på gyngende grunn og vi har tatt kommandoen i kampen. Men rett etter vår siste redusering klarer vi å dra på oss en 5 minutters utvisning som gjør det mye vanskeligere å utlikne. Vi kjemper som løver og hindrer baklengs samtidig som vi skaper sjanser selv. Med et halvt minutt igjen av kampen tar vi time-out og satser på å ta ut keeper for å spille 5 mot 5. Vi får et trykk mot motstandermålet etter dette, men kampen ebber ut med resultatet 5-6 og tap i første kvartfinale.

Kampen sett under ett vinner Sveiva fortjent, vi er rett og slett for dårlige i første del av kampen. Men vi gir oss ikke selv om spillet kladder og vi kunne fort fått en utlikning på slutten, spesielt hvis vi ikke hadde dratt på oss den nevnte utvisningen, men heldigvis får vi en ny sjanse allerede på fredag. Da går andre kvartfinale i Oslo og Rommenhallen.

Banens beste Sharks: # 42 Patrick Hjemgård.

Poeng Sharks: # 42 Patrick Hjemgård 4+0, # 61 Fredrik Gjødalstuen 0+4, # 16 Mario A. Thornquist Berntsen 1+0 og # 71 Sjur U. Strand 0+1.

Neste kamp for herrene er kvartfinale nr. 2 mot Sveiva fredag 6. mars kl. 1900 i Rommenhallen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle