Søk
Close this search box.

Tap mot Sandnes

Årets bortekamp i Sandnes sto på tapetet på lørdag. Vi slo Sandnes 13-10 i hjemmekampen i høst i en kaotisk kamp og håpet på en ny seier nå.

 

Vi får en perfekt start med et tidlig mål før Sandnes ca midtveis i første periode utlikner til 1-1. Et par minutter senere setter vi 2-1 i overtall og går til pause med ledelse.

 

I andre periode kjører vi kampen og skaper mest sjanser og skudd på mål, men 4 mål holder ikke til å vinne perioden siden vi også slipper inn 4 mål i denne perioden. Vi leder uansett kampen 6-5 før siste periode. I løpet av perioden er vi oppe i en 5-2 ledelse, men den klarte vi ikke å holde på.

 

Sandnes utlikner vår ledelse etter ca 5 min av siste periode og en lang periode nå står kampen og vipper. Begge lag har sjanser til å gå opp i ledelsen, men det er dessverre hjemmelaget som får det viktige 7-6 målet ca 5 min før slutt. 8-6 målet scorer Sandnes med under minutttet igjen av kampen når vi presser på for å utlikne. 8-7 målet vårt kommer med kun 14 sekunder igjen på klokka og det blir for kort tid til å rekke å utlikne. Vi taper en 50/50-kamp der vi ifølge rapportene hadde fortjent minst ett poeng.

 

Emil Skog ble fortjent kåret til vår BB i kampen.

 

Neste kamp for herrelaget er førstkommende lørdag hjemme mot Harstad.

 

Poeng: # 88 Emil Skog 1+2, # 91 Ådne Øvereng 1+2, # 21 Samuel Magnusson 2+0, # 12 Stian Larsen 1+1

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle