G19 med sterk snuoperasjon mot Sveiva
11. november 2017
Det ble tøft i Høyenhallen for elitejentene.
12. november 2017

Gårsdagens kamparena var Høyenhallen og motstander var TunetJ17. Tunet gir Sarpsborg alltid tøff motstand og vi var ekstra spente før denne kampen siden det var et meget redusert Sharkslag som dro innover. Det var 9 tapre jenter som satte kursen mot Oslo, av disse kunne Ida Aarum og Thea Krogstad fra J15 stille. Thea Krogstad sa seg villig til å vokte buret siden Silje Karlsen ikke hadde mulighet til å spille denne denne kampen.

Jentene gikk på med friskt mot og før det hadde gått et minutt så tok Sharks ledelsen med 1-0 og målscorere er Emilie Sundnes. Jubelen stod høyt hos både jentene og oss på tribunen. Jentene jobbet bra, men Tunet kom med en redusering og lagene stod likt igjen. Jentene spilte jevnt med Tunet i første periode og Thea måtte bare se en ball til bak seg. Lagene tok pause på stillingen 2-1 og vi i publikum var skikkelig optimistiske.

Dessverre rakner det litt i andre periode og Tunet setter inn flere mål. Våre jenter kjemper tappert, men med bare 8 utespiller så tappes jentene for krefter. Lagene går til pause på stillingen 7-1.

Jentene får pustet godt i pausen og med bare 20 minutter igjen så går jentene på med friskt mot. De spiller jevnt med Tunet og kommer til flere sjanser uten å få uttelling. Tunet derimot får to baller inn bak vår Thea.

Kampenendte 9-1 og vi tribuneslitere takker for at jentene nok en gang har underholdt oss med mye bra spill og idrettsglede.