Søk
Close this search box.

Tross tap – hederlig innsats av Elitejentene våre.

I går var det klart for ny hjemmekamp og på motsatt side stod Sagene. Vi tribuneslitere var klare for en ny kamp og dermed nye muligheter. Tapet på 8-1 fra forrige kamp var glemt, og vi var som vanlig optimistiske.

Jentene starter med friskt mot og høyt tempo. De jobber som vi har sett så mange ganger tidligere veldig bra og etter 15 minutter får de uttelling. Jentene tar ledelsen for andre gang i eliteserien, Emile Sundnes setter inn kampens første mål og tavla viser 1-0. Et vakkert syn for både tribunesliterne og jentene. Dessverre var gleden kortvarig for etter bare et drøyt minutt utligner Sagene og lagene står likt igjen. Sharks-jentene fortsetter å jobbe, men det er Sagene som får satt ballen inn bak en god Silje Karlsen i Sharks-målet. Sagene får to mål til i løpet av  1. periodes siste spilleminutt og det betyr at lagene går til pause på stillingen 1-3.

Pausen har gjort godt for Sharks for det er et tent lag som entrer banen i 2. periode. Det siste minuttet i 1. periode ble tungt og hode ville nok mer enn beina. Sagene får en scoring 3,5 minutter ut i perioden, men jentene mister ikke motet av den grunn. Etter et drøyt minutt får Sagene en spiller utviste og jentene spiller et bra overtall. Det gjør sitt til at Nora Nordheim får satt ballen inn i nettmaskene bak Sagenes målvakt. Jentene ligger da under med bare to mål og vi vet at det er håp i hengende snøre. Da det gjenstår ca. 5 minutter av perioden blir det ny jubel i hallen, men den er det Sagene som står får. Lagene går derfor til pause på stillingen 2-5. Vi i publikum er fremdeles optimistiske og tenker at en pause vil være bra for jentene.

3. perioder er i gang og etter 6 minutter slippes jubelen på nytt, også denne gangen er det Sagene som står for gledesropene. Stillingen er 2-6, men drøye halvminuttet etter får Sagene en spiller utvist og vi tenker at nå har Sharks muligheten til å knappe inn på ledelsen til Sagene. Jentene mister litt fokus og overtallet preges av feilpasninger og slurvete spill. Da blir man lett straffet når man spiller mot et så bra lag som Sagene. Overtallet ender med at Sagene scorer en gang og det står 2-7 på tavla. For første gang denne sesongen, etter 7 ferdigspilte kamper, virker det for oss på tribunen at jentene på dette tidspunktet mister litt motet. Sagene får enda tre mål og kampene ender 2-10. Jentene scorer et mål mer i denne kampen kontra forrige kamp mot Sagene (og det gleder oss på tribunen), men vi ser også at dem dessverre slipper inn to mål mer. Banens beste denne gang ble May-Celine Dyhre.

Jentene jobber og sliter kamp etter kamp. Vi tribuneslitere er enige om at de tar nye skritt for hver kamp og blir bedre og bedre for hver gang. Stå på jenter, øvelse gjøre mester vet dere.

Neste kamp er søndag 12. november kl. 13.00 i Høyenhallen. Motstandere er Tunet.

Bildet er hentet fra Assisten.no

http://innebandyavisen.no/index.php/elite/1441-vant-komfortabelt-til-slutt

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle