Søk
Close this search box.

Viktig seier borte mot Gjelleråsen

Lørdag var det klart for en tøff og vanskelig bortekamp mot Gjelleråsen. Gjelleråsen har fått en litt trå start på sesongen som gjorde at de kun sto med 6 poeng før lørdagens batalje. De lå på kvalifiseringsplassen og det er nok en del svakere enn ambisjonene til hjemmelaget i årets sesong. Vi har hatt en god periode med seier i 4 av de 5 siste kampene, kun tap i sist kamp mot Greåker.

Vi er ikke pålogget fra start og Gjelleråsen starter klart best. Halvveis ut i første periode tar hjemmelaget ledelsen som de dobler noen minutter senere. Vi greier heldigvis å få med oss et mål inn til pause, målet blir scoret helt på slutten av perioden. Stillingen er 2-1 til hjemmelaget etter de første 20 minuttene. Vi ligger helt fortjent under til første pause.

I andre periode (som ofte har vært vår svakeste periode i mange kamper) kommer vi ut i hundre og utlikner umiddelbart. Kun et par minutter senere setter vi to raske mål og leder plutselig 2-4. Gjelleråsen reduserer midtveis før vi igjen setter to mål. Innen perioden er omme har hjemmelaget redusert slik at stillingen etter to perioder er 4-6. En god periode av oss som gjør at kampen er snudd og vi leder før siste periode.

Gjelleråsen reduserer tidlig i siste periode og kampen står og vipper. Vi spiller fornuftig og kontrollerer kampen ganske greit før vi setter spiker’n i kista med tre minutter igjen på klokka. Etter målet har vi god kontroll og kampen blir aldri spennende etter dette. Kampen ebber ut med en deilig 5-7 seier som gir oss ytterligere tre poeng og vi klatrer til 4. plass på tabellen.

Banens beste for vår del ble kåret til Fredrik Gjødalstuen.

Målpoeng Sharks: Fredrik Gjødalstuen 2+3, Patrick Hjemgård 2+1, Imre Ødegård-Risbakken 2+0, Oliver Ågren 1+0, Magnus Wiig 0+1 og Christoffer Gjødalstuen 0+1.

Neste kamp for herrelaget er bortekamp mot Akerselva lørdag 20. november kl 1500 i Grefsenhallen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle