Herrer 3 glefset tilbake med tre nysigneringer
13. november 2016
Jenter 12 lærer stadig noe nytt
14. november 2016

Sander Owren, Fredrik Gjødalstuen, Jørgen Nordahl, Magnus Jarberg

Dagens kamp i Skjeberghallen var viktig å vinne for G19 laget for å henge med i toppen. Med tap hadde det blitt tungt..

Kampen startet bra med et flott mål etter drøye to minutter. Henriksen slår en lang og høy ball fra sin høyre backposisjon mot Fredrik som får kontroll og legger den inn foran mål hvor Sander treffer sikkert, 1-0. Gleden ble kortvarig da vi får en i baken kun 11 sekunder etterpå og vi er dermed like langt, 1-1. Første periode fortsetter med en utvising til Tunet og to til Sharks, men ingen av dem fører til mål.

Etter 16 minutter scorer Sjur Ulrik vårt andre mål etter pasning fra Sander, og vi er igjen i føringen. Så, rett før pause, setter Magnus den etter pass fra Tobias. Vi leder dermed 3-1 etter første periode.

Andre periode bølger frem og tilbake, og vi brenner mange sjanser, men det er kun gjestene fra Manglerud som klarer å få scoring. Det skjer etter 14 minutter, og Tunet vinner perioden med 0-1, stillingen er da 3-2 før tredje periode starter.

I tredje periode skal det vise seg å bli jevnt og tøft, Tunet gir alt for seier, samtidig som gutta våre virkelig jobber som et lag og VIL vinne! Etter åtte minutter kommer Magnus på et raid på høyresiden og legger en perfekt pasning til Mario som kliner den rett i kassa, det står da 4-2 til Sharks. Tunet reduserer så til 4-3 når klokka står på drøyt ni minutters spill, og det tetter seg til. Vi venter at det blir som vanlig i kampene mot Tunet… jevnt til siste sekund.

Når kampuret står på 11.14 dømmes det straffe til Sharks, og Sander kliver frem. Han er sikker, og vi øker til 5-3. Så følger en utvisning til Tunet og begge lag tar time out. Men Tunet trykker nå på voldsomt og regelrett kjemper inn en redusering til 5-4, og det er fortsatt nervøst og usikkert hvordan kampen skal ende..

Så tar kaptein Magnus tak i det, Chris triller ut ballen ved eget mål, Magnus tar den og fyker forbi alt og alle og skyter fra distanse rett i mål, Chris får assisten. Det står 6-4 etter 18 minutter og vi begynner å føle oss sikre på å dra det i land. Tunet reduserer på et skudd fire sekunder før slutt som finner veien gjennom en gruppe spillere og inn i målet Men det holder ikke for gjestene, vi trekker det lengste strået i denne kampen og vinner 6-5. Deilig og viktig seier for G19.

Link til resultater og tabell: G19 Elite