Søk
Close this search box.

Viktig seier mot Sveiva

Tirsdag var det endelig klart for eliteseriekamp for herrene igjen, det var nesten to måneder siden sist. Motstander var Sveiva. Det har vært VM-opphold, i tillegg har mange kamper i eliteserien blitt utsatt pga korona. Begge kampene som vi skulle spilt tidligere i januar, har blitt utsatt grunnet dette. Det gjelder hjemmekamp mot Tunet og bortekamp mot Slevik. Kampene vil forhåpentligvis bli spilt senere. Til denne kampen hadde vi lånt inn tre spillere fra andre klubber, Mathias Haglund fra Fredrikstad og Kristian Holme/Christian Pedersen fra St. Croix. Vi har jo tidligere i sesongen mistet våre to svenske backer Filip Bäckman og Fredrik Samuelsson som begge har valgt å reise hjem til Sverige.

Det var tydelig at det var to rustne lag som møttes, selv om Sveiva nylig slo Akerselva. Flere feilpass begge veier gjorde at det sto 3-3 etter første periode. Det var en svak periode av begge lag rett og slett.

I andre periode scores ikke det første målet før perioden er nesten halvveis. Sveiva utnytter et overtall til å ta ledelsen. Tidligere i perioden hadde vi et overtall som vi ikke utnyttet. I siste del av andre periode snur vi kampen med tre mål på fem minutter og vi leder dermed 6-4 etter to spilte perioder.

Vi øker ledelsen til 7-4 tidlig i siste periode. Resten av kampen blir vi presset ganske greit tilbake i banen og Sveiva har mest ball mens vi kontrer lynhurtig når vi får sjansen. Sveiva klarer å redusere to ganger og med åtte minutter igjen på klokka leder vi kun med ett mål. Vi utøker ledelsen først med et frislag før vi kontrer inn 9-6 med tre minutter igjen. Sveiva tar time-out og velger ikke overraskende å ta ut keeper for å spille med en utespiller mer på banen. Det gir resultat begge veier, først reduserer Sveiva før vi setter et i åpent mål. Kampen ebber ut med hjemmeseier 10-7.

Banens beste for vår del ble Imre Ødegård-Risbakken som spilte en meget god kamp i tillegg til å bli 5-målscorer.

Målpoeng Sharks: Imre Ødegård-Risbakken 5+0, Christoffer Gjødalstuen 0+4, Fredrik Gjødalstuen 1+1, Tobias Holm-Gabler 1+1, Christian Pedersen 0+2, Oliver Ågren 1+0, Sjur Strand 1+0 og Mathias Haglund 1+0.

Neste kamp for herrelaget er allerede førstkommende lørdag borte mot Sandnes. Neste hjemmekamp er den tidligere utsatte kampen mot ubeseirede Tunet som er planlagt spilt onsdag 26. januar kl 1930 i Skjeberghallen. Vi ses i hallen!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle