Søk
Close this search box.

VM formen til Patrick Hjemgård fortsetter i hjemlig serie. Lett seier over Fredrikstad

Patrick Hjemgård gjorde sine saker bra i VM, og puttet godt med mål. Målteften fortsetter her hjemme, når eliteserien startet opp i dag igjen. Det fikk Fredrikstad virkelig kjenne på i kveld, da han nådeløst ledet laget sitt til en behagelig 7-2 seier. Kapteinen vår stod for 4 av disse scoringene, på samme måte som han kriget inn mål i VM.

Første om gang er ganske jevnspilt, og det tar lang tid førlagene får hull på byllen. Fredrikstad først etter 14 minutter, når vi ikke er raske nok i backsjekkingen. Men knappe minuttet senere tegner Patrick Hjemgård seg for dagens første. Han setter sin andre drøye minuttet før første pause.

I andre periode våkner laget skikkelig. Står tøft og høyt på hjemmelaget gjennom nesten hele perioden. Vi eier virkelig denne perioden, og slipper nesten ikke hjemmelaget til noe spill i det hele tatt. Slipper opp litt mot slutten av perioden gjør, uten at det gjør noe utslag på kampen. Vi scorer to i denne perioden, av Hampus Wackfelt og igjen Patrick Hjemgård.

Siste periode blir noe jevnere, men likevel under vår kontroll. Vi øker til 5-1 og 6-1 ved Ådne Øvereng og Samuel Magnusson, før hjemmelaget får en redusering. Patrick Hjemgård setter sin siste for dagen med bare knappe  to og et halv minutt igjen. Da velger hjemmelaget å ta ut keeper de siste minuttene for å spille overtall, noe de ikke får dreis på i det hele tatt. Vi har flere sjanser til å sette en sist ei tomt bur, men kampen ebber ut uten flere scoringer.

Bra gjennomført kamp av oss, og en lettdømt kamp for dommerne. Ingen utvisninger og lite tøft spill, som man ofte ser og forventer i disse nabooppgjørene.

Takk for kampen

BB Sharks: #42 Patrick Hjemgård

Poeng: #42 Patrick Hjemgård 4+0, #21 Samuel Magnusson 1+1, #91 Ådne Øvereng 1+1, #61 Fredrik Gjødalstuen 0+2

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle