G19, Slevik vs Sharks 5-11
18. mars 2017
G19 spillere uttatt på landslaget
20. mars 2017

Serien skulle avsluttes mot Tunet J16 og jentene var klare til å revansjere 6-1 tapet i Høyenhallen rett før jul i fjor. Denne kampen stilte Tunet med et ganske ungt lag, men uansett var vi sikre på at de ville gi oss skikkelig kamp om de siste poengene i serien 2016/-17.

I forkant av kampen gjentar vi mye av de samme ting vi har nevnt før i de siste kampene vi har spilt. Det er ikke tvil om at Tunet har snakket om mye av de samme ting og kampen starter i høyt tempo med mange sjanser begge veier. Føler vi har en lite overtak i kampen og skaper helt klart flest sjanser, men det tar litt over 17 min. før vi går opp i ledelsen 1-0 med et flott skudd av May Celine Dyhre (ass. Tuva Heines) dette blir da resultatet etter 1. periode.

I pausen snakker vi om å holde det høye presset, tempo og de gode pasningene. Vi starter 2. periode slik første avsluttet, men Tunet hadde ikke tenkt til å gi seg uten kamp. Det går ikke mer enn litt over 3 min. før de utligner til 1-1.  Etter målet trykker jentene våre fortsatt på med mange bra skudd, men Tunet har en meget habil keeper som holder dem inne i kampen. Etter 11min. ut i 2. periode får vi endelig en scoring med Sofie Andreassen (ass. Juni Evensen).

Det går kun litt over 1 min. ut i 3. periode før vi går opp i en 3-1 ledelse med Ingrid Andreassen. Vi fortsetter å skape sjanser fremover, men som sagt tidligere har Tunet en keeper som ikke vil slippe inn flere mål den dagen. Utover i 3. periode blir nok jentene litt slitne og det glipper litt i markeringene. Tunet klarer å utligne ledelsen vår gjennom 2 scoringer etter 5 og 15 min ut i 3. periode. Etter dette har vi flere sjanser til å avgjøre, men får ikke noen nettkjenning slik at kampen ender 3-3.

Vi var uheldige å fikk 2 skader i løpet av kampen, Frida Juelsen og May Celine Dyhre, god bedring og håper de er snart tilbake.

Nå gjenstår noen lette treninger til før NM sluttspillet starter, vi gleder oss.