22. oktober 2016
J12, Innebandy turnering i Rykkinnhallen.
23. oktober 2016

Sarpsborg G14 1 mot Slevik:

Dette var på forhånd en kamp ingen av lagene skulle tape. Før kampen fokuserte vi på tre ting: Tilstedeværelse(klare når kampen starter) , nøyaktighet og backcheking.
Tilstedeværelsen var upåklagelig.

For etter 7.10 av første periode setter Stian vår første for dagen, med pass fra dagens «poeng konge», Chris. Gutta er kjempe tente og vi går i strupen på de svarte fra første blås. Perioden ender 1-0.

Andre periode har vart i 7.31 når Arya setter vårt andre mål for dagen, med pass fra Chris. Vi trøkker på, presser høyt og gjør Slevik ukomfortable i «Hai bassenget». De virker tunge og slitene. Dennis scorer vårt tredje etter 9.37 på pass fra Chris på frislag. Perioden ender 2-0 til oss.

I pausen før siste periode blir vi enige om å punktere matchen. Men det viser seg at Slevik hadde flere krefter igjen. De reduserer til 3-1 2.54 ut i perioden. Vi blir kjørt litt i starten, men en god «Top Gun» (Chris) gjør at Slevik ikke kommer nærmere enn det ene målet. Vi tar en time – out etter 7.38 , får pustet og justert presset vårt. 13.23 kommer punkteringa. (etter min mening) Et mål som gleder en treners hjerte. Her går det fort, det går fremover, det brukes få touch og målvakt ender i kiosken når Chris på pass fra Stian setter vårt fjerde og siste for dagen.

Matchen ender 4-1 til Haiene 👑🏆!! Med litt mer marginer kunne vi puttet enda flere!! Guttæne legger ned en vanvittig bra laginnsats og produserer mye morsom bandy!!
Takk også til alle som stilte opp rundt arrangementet 👍!