Storseier i serieavslutningen for G12
12. mars 2023
Takk til Sparebank 1 Østfold-Akershus
25. april 2023

Helgens kamp mot St. Croix er en kamp vi vinner greit, men det er også en av de beste kampene våre hittil i år spillemessig. Alle er på fra start og gjør som vi er blitt enige om – spille hverandre gode. Da blir det mye pen innebandy, og mange poeng fordelt på så og si hele laget.

Vi scoret noen skikkelige vakre mål også – noe som gjør det vanskelig å velge dagens mål i dag. Skal vi ta William sitt helt oppe i krysset? Eller Ulriks skudd fra midtbanen? Imre sin styring på frislagvarianten fra Ulrik? Eller kanskje en av klikk-klakk-scoringene som Marlon, Tim og Liahm står for? I dag fortjener alle skryt, og dagens hai går til hele laget💙🦈 Det som varmer litt ekstra er at vi klarer å holde fokus selv om vi leder med så mange mål etter hvert. Og alle sammen jobber helhjertet hjem kampen gjennom – helt nydelig 😊

Dermed fikk vi sementert 2.plass i serien for G13, noe vi må si oss fornøyde med🥳 All ære til keeperen på St. Croix i dag, han gjør mange gode redninger som gjør at det ikke blir enda større sifre 👏

//Vegard Larsen