Tap i jevn kamp for G12
6. mars 2023
Storseier i serieavslutningen for G12
12. mars 2023

Tirsdagskamp mot Greåker: Alltid tøffe kamper mot Greåker, som rett og slett er et veldig bra G13-lag. Vi starter med å slippe de til alene gjennom etter 1 minutt, men en god redning av Eivind holder oss inne i kampen. Vi går til kamp med en klar strategi defensivt, og den holder vi godt på. Er tett oppi de røde og gjør livet vanskelig for de.

Etter 5 minutter får de likevel det første målet på et lavt, vanskelig skudd. Marlon gjør en god kamp i dag, og har før matchen fått beskjed om at han må tørre å prøve selv. Det gjør han midtveis i perioden, tar med seg ballen opp på venstre side og skyter et nydelig lavt skudd i lengste, og det står 1-1! Dette blir resultatet til 1.pause, siden Imre ikke ville score på lissepasningen han fikk rett foran mål fra Ulrik fra krysset i høyre hjørne😄 En god 1.periode av oss!

2.periode er ganske lik, Greåker har mye ball, men vi hindrer de i å skape for mye. Dessverre blir vi litt for snille foran eget mål og vi slipper inn to i 2.periode. Skaper noen sjanser nå også, men en god Greåkerkeeper hindrer scoring for oss. I 3.periode har vi mer spill, og vi må også stå litt høyere i presset vårt for å forsøke å få noen flere mål. Det fører til mer rom for gode Greåker – backer, og de kaster inn tre mål i siste periode. Det ene nydelig styrt inn av en for dagen strålende Brage😅

Alt i alt en god kamp av oss. Vi gjør mye riktig defensivt, tør å spille innebandy og holde ballen i laget. Både Eivind og Ole har mange veldig gode redninger, og samtlige utespillere legger ned en stor innsats. Tøft å velge hai i dag, så det blir hele 3 stk – Imre, William og Brage🦈🥳