Jenter 12 spiller årets første kamp.
15. januar 2017
G12, Hvithaiene mot Fredrikstad hvit

I dag stod Greåker på motsatt side. Et lag vi har ventet på siden vi tapte i Tindlundhallen. Vi var revansjesugne og (egentlig) klare før kampen og var enige om å være PÅ fra start. Men vi blir jobbende etter, da Greåker tar ledelsen 0-1 når det er spilt 09.32 av 1.periode. Når det gjenstår under 30 sek av perioden utligner vi til 1-1 i det som for oss til nå er årets beste PP 👍! Går da til pause med en veldig god følelse.

Etter 2.periode står det 3-3 på tavla. Etter at vi snudde 1-2 til 3-2 endte perioden uavgjort. Blir enige om i pausa at vi skal «gæsse på» i den siste og at her er ingenting avgjort. Vi fortsetter å skape nok sjanser, men det vil seg lissom ikke helt. Effektiviteten er ikke helt på topp. Og da blir det tungt når de rød setter det de har av avslutninger. Kampen ender 3-5 til Greåker.

Totalt sett så gjør vi en MYE bedre kamp nå enn sist. Vi står på å jobber fult ut og har et mer etablerende og farligere angrep nå. Det er bare et par stenger og litt marginer som gjør at vi står tomhendte igjen etter kamp 👍! Dere viser bra lagmoral, guttæne 👌! Det skal dere jammen ha 🙂 👍 👌!