Øreåsen – Sarpsborg BLÅ, res 3-5 og 3 poeng

G12, Blåhaiene mot Greåker
12. februar 2017
G12, Øreåsen mot Blåhaiene

Før kampen snakket vi om innsats, trøkk, punch og glede. Gutta så klare å fine ut før kampen. Stikkorda var også nøyaktighet, få touch, bevegelse og avslutninger.
Første periode er ikke mer en 3.56 min gammel da dagens «poeng HAI» (3+1), Christoffer Gjødalstuen gir oss 0-1. Det ender også perioden med. En periode som tidvis er bra og som tidvis er litt for unøyaktig.
Etter en halvveis «tordentale» i pausa går gutta ut til andre periode og setter greit med fyr i «kråkehuset». To hurtige spillvendinger og vi leder 0-3. Men så slipper vi oss litt ned og da scorer «kråkene» 2 litt lettkjøpte mål. Blant annet på en litt diskutabel straffe. Perioden ender 2-2. Før 3 periode bestemmer vi oss for å punktere oppgjøret i Moss. Vi får et tidlig undertall som vi rir av bra og som vi produserer sjanser i. Etter undertallet scorer vi vårt fjerde, men Øreåsen gir seg ikke, og kriger inn 3-4 målet. Litt spenning på tavla. Men ca fire min før slutt setter Gjøllesen sin 3 for dagen og vi vinner til slutt 3-5.
Må også legge til at Øreåsen fikk TO straffer i kampen. Men Petter reddet den andre på en mesterlig måte.
Vi varierer litt for mye i prestasjonen underveis. Men når vi bestemmer oss, setter fart og gjør ting SAMTIDIG er vi vannvittig morsomme og se på.