G13: seriekamp 3 20118/19 G13 serien SØBR

G17 Elite, overbevisende borteseier
13. november 2018
G19 Elite. Surt tap for Fredrikstad
15. november 2018

Sesongens tredje kamp i G13 serien var mot Greåker hvit. Vi stilte med to bekk par og tre løperrekker. Planen var å stille tre rekker, men dessverre ble hele fire spillere syke dagen før. Neste gang gutter! Kampen startet meget jevnt, men vi var først ute i målprotokollen. Marcus setter vårt første kontant bak Greåkers keeper etter flott pasning fra Jonas på tiden 1:47. Deretter blir det mye «klabb og babb», Greåker putter to og leder på 6:18. Vi fortsetter med mye «klabb og babb» uten å få til noe som helst. Magnus gjorde jobben selv og fyrte av et knallhardt skudd rett i nota på 10:12. Første omgang ender 2-2.

I andre omgang så vi et helt annet lag på banen, vi dominerte spillet og Greåker hang etter. Endelig begynte gutta å spille ball som vi har trent på i timevis. Det resulterte i 12 mål på 15 minutter!

I tredje omgang ble det noe jevnere igjen. Antar bulldoggene fikk skikkelig med «fôr» i pausen, vi holdt nullen også i denne perioden og puttet på tre til.

Resultat: 2-17 (2-2)(0-12)(0-3)