G13: seriekamp 4 20118/19 G15 serien SØBR

G13: seriekamp 4 20118/19 G13 serien SØBR
24. november 2018
G19 Elite spilte uavgjort mot Tunet
25. november 2018

I sesongens fjerde kamp møter vi Halden. Det er ett par sesonger siden vi har møtt Haldens 04 spillere med våre 05 spillere. Veldig hyggelig å møte de igjen. Det er ingen hemmelighet at også Halden sliter med å rekruttere spillere til innebandy. Som i Sarpsborg, står fotballen meget sterkt i Halden. Vi stilte med tre rekker og Halden stilte med åtte utespiller og keeper.

Kampen var meget jevn og det gikk over 18 minutter(!)  før noen fikk ballen i nettmaskene. Halden var først ut på 18:09, men vi svarte raskt ved Adrian etter pass fra Sander J på 19:35.

I andre periode er det vi som først får nettkjenning, denne gang ved Marcus etter pass fra Teodor.

I tredje ble det flere mål. Haldenseren vår, Alexander gjør jobben alene og øker ledelsen på 06:15. Drøye ti minutter senere setter Marcus sitt andre for dagen etter en assist fra Philip. Haldenserne reduserte innen det hadde gått ett minutt (17:51). Det var nå stor spenning i kampen igjen. Sander J pungterte kampen på 18:50 ved knallhardt press fremover i banen.

Resultat: 5-3 (1-1)(1-0)(3-2)

Igjen fikk vi en meget jevn kamp hvor vi trakk det lengste strået, en meget lærerik kamp med mye godt innebandyspill. Akkurat slik vi ønsket ved å melde opp våre 05/06 gutter i en årsklasse høyere. Meget viktig og bra for utviklingen og at det spilles jevne kamper. Tusen takk for en meget jevn og spennende kamp uten noe «tull», Per Christian, Eirik, Lars Fredrik, Jens William, Daniel, Sebastian, Patrik, Fredrik og Morten. Benytter også anledning til å takke kanskje landets mest «samspilte» dommerpar for kampen. Igjen, takk for kampen Jørn og Fiona.