Kampen mot Narvik blir spilt
20. november 2022

Ull-Kisa – Sarpsborg G12: 5-2 (2-0, 2-2, 1-0)

G12-laget til Sharks tok i dag den lange veien til Jessheim for å møte et Ull/Kisa med 2 av 2 mulige seire så langt.

Vi forsto at dette kom til å bli en tøff kamp, og forsøker å gå litt rolig og lavt ut fra start for å kjenne litt på nivået. Det samme gjør Ull/Kisa, og de første minuttene blir en stillingskrig hvor det ikke skjer så mye. Vi skaper etter hvert en del sjanser, men de grønne og gule er gode til å forsvare eget mål og bakerst står en god keeper. Vi har vår egne gode keeper, men dessverre må han se to baller bak seg i 1.periode,og vi ligger under 2-0 til pause.

Gutta mener at vi skal stå høyere i press i 2.omgang, og det gjør vi. Omgangen starter bra med at Anders kommer inn etter bytte, går rett inn, vinner ballen og spiller pasning til Ulrik som setter ballen enkelt i mål. Vi er absolutt med i kampen igjen. Dessverre scorer Kisa igjen bare få minutter senere etter et brudd i midten av banen. 2.rekka vår gjør en kjempekamp i dag, jobber og kriger og har ballen nesten i mål flere ganger før Johannes til slutt får kriget den inn etter en ny assist fra Anders. Det er helt utrolig at ikke vi scorer flere mål i denne perioden, det er flere ganger ballen ligger foran mål etter returer og triller på streken og ut etter redninger fra keeper. Vi er uheldige i en situasjon der vi er på vei opp i angrep og ser ut til å komme 3 v 2. Dessverre klarer hjemmelaget å bryte og kommer 3 v 2 istedenfor oss og setter 4-2 før pause på et nydelig skudd. Vi går til pause to mål under nok en gang. Men med godt mot, for vi er minst like gode og skaper mye.

3.periode er veldig lik de to foregående. Kampen er jevn og begge lag skaper mye. Det er to gode forsvar og to gode keepere som gjør at det ikke blir flere mål i denne kampen, for det er nok av muligheter. Blant annet har vi mange gode lange pasninger til Kristian og HP som nesten får satt den i mål flere ganger. Vi må gå høyere og høyere i press for å forsøke å å få mål, og det gjør at hjemmelaget får mye rom bak vår center og forsvar. Utover i omgangen blir det litt hawaii, og Ull/Kisa scorer 5-2 da de får stå helt alene foran mål og får en god pasning ut der. Det blir tøffe tak fra begge lag i siste periode, og det blir delt ut noen smeller både den ene og den andre veien. Det er en skuffet gjeng som går i garderoben med en følelse av at vi kunne vunnet denne kampen. Vi er enige om revansj på hjemmebane, og frem til det blir det trening på å være enda tøffere og bedre foran begge mål.

Utrolig vanskelig å velge dagens hai i dag, da jeg synes alle gjør en veldig god innsats, men valget faller på Anders med to assist og en knallsterk innsats både offensivt og defensivt i dag😊 Askim med G13 i morgen 💪💪