7. desember 2022
Helgens kamper – uke 50
10. desember 2022

Råde – G13: 4-4 (1-0, 0-1, 3-3)

Det ble, som vanlig, jevnt når haiene møtte Råde til kamp. I første omgang gikk mesteparten av tiden med på å bli vant med hvordan ballen oppfører seg på parkett😄 Råde tar ledelsen, men Liahm trer ballen helt opp i krysset like etter, og det står 1-1 til pause. Råde tar ledelsen igjen tidlig i andre omgang etter at de er først fremme på en retur. Vi utligner ikke lenge etter ved Ulrik, pasning fra Kristian bak mål – herlig😊 Dette er melodien i kampen – Råde tar ledelsen og vi utligner.

Vi har mange sjanser i andre omgang, men en god, og noe heldig, keeper slipper unna med ett mål i sekken, 2-2 til pause. Det er utrolig at vi ikke vinner denne kampen, vi skaper så mange sjanser i 2. og 3.periode, men ballen vil liksom ikke i mål. I 3.periode tar Råde føringen igjen, vi utligner, denne gangen er Liahm frempå og finner krysset nok en gang 🔥 Pasning fra Marlon denne gangen. Med få minutter igjen får Råde en litt heldig scoring, og treneren er litt redd for at piffen skal ut av gutta. Det skjer ikke! De stepper opp og skal ha med seg noe fra denne matchen! Med 50 sekunder igjen på klokka kriger Liahm til seg ballen, finner Ulrik foran mål som trykker ballen inn i Råde-buret. Det ender 4-4.

En tøff og jevn kamp som vi burde vunnet, men vi tar med oss en uavgjort fra parketten i Råde etter å ha ligget under 4 ganger. Dagens haier – Liahm med to nydelige scoringer i vinkelen og knallhard jobbing begge veier, og William, som har full kontroll på venstresiden i dag. Vinner ballen hver gang Råde forsøker å komme offensivt, og skaper flere gode sjanser med raid, pasninger og skudd fra backplass i dag💙