Helgens kamper – uke 4
24. januar 2023
Helgens kamper – uke 5
2. februar 2023

Viktig match mot St. Croix i Borgehallen – på tide å ta 2.plassen i G13-serien! Først av alt må vi takke St. Croix for et fantastisk arrangement med god tid til oppvarming, innmarsj, line-up og utdeling av bestemannspriser. Utrolig moro for gutta😊

Vi ligger faktisk under 1-0 etter 4 min. Det skulle vi ikke ha noe av. To min etter at vi ble liggende under 1-0 står det 1-4 i protokollen😊 2-5 til pause etter en grei omgang med god offensiv og en keeper som leverer et par redninger i verdensklasse.

Vi blir enige om å tette igjen bakover, og det gjør vi absolutt. Anders, Imre og backene pakker inn to av seriens beste poengplukkere, og fremover tar vi vare på ballen i laget og produserer sjanse på sjanse. Vi har ballen i laget så og si hele 2. og 3.periode. Og de gangene vi blir kontret på er det en voldsom innsats hjem av hele laget og to gode keepere som tar hånd om det som kommer.

Vi spiller ballen til hverandre, bruker backene, beveger oss, slipper ballen i riktig tid, gjør egentlig alt riktig. Det er tydelig at vi har hatt godt av å møte bedre motstand i Gothia. En god keeper hindrer større seier til oss. Alle gjør en strålende kamp i dag👏 Tim, Kristian(1+3) og Ulrik(6(!!)+1) blir dagens haier 🦈

3-11 ble det til slutt – Kampfakta