Endelig seier for G13 over Råde
4. februar 2023
Helgens kamper – uke 6
9. februar 2023

Kampen mot Tunet søndag: kampen mot Råde på lørdag sitter nok litt i noen bein og kropper i dag. Det tar liksom litt tid før vi kommer i gang. Tunet har en i stolpen etter 5 sekunder. Vi våkner ikke helt av det, og Tunet tar ledelsen tidlig. Heldigvis har vi toppscoreren på laget, og det blir raskt 1-1. Vi er fortsatt ikke helt påskrudd, og Tunet er gode på å plassere seg foran vårt mål. To pene mål gjør at gjestene går til pause med 3-1-ledelse.

Vi får peppet opp litt i pause og justert inn plasseringen defensivt foran vårt mål. Det hjelper ikke med en gang, for det blir 1-4 før vi igjen reduserer. 2-4 kommer fra et vanskelig skudd fra super-Matte fra midtbanen. Keeper må gi retur, og Johannes er frempå og setter reduseringen. Bare sekunder senere scorer Tunet et noe heldig mål, før Ulrik setter sitt andre for dagen bare sekunder etter det igjen. Tre mål på under 1 minutt! 2-2 i 2.periode, og nå er det vi som er best!

3.periode eier vi. Linus trer et nydelig pass til Anders, som sikter inn og plasserer ballen godt opp i vinkelen til 4-5. Nå skapte vi så mye at jeg var sikker på snuoperasjon. Dessverre scorer vi ikke på sjansene, og Tunet kontrer inn 4-6, som også blir sluttresultatet. En jevn og herlig innebandykamp med to gode lag😊

Tunet er best i første halvdel og vi i andre halvdel av kampen. En morsom og utviklende kamp til tross for tap. Centerne våre eier området foran vårt mål de siste to periodene, og backene våre gjør en strålende innsats mot gode løpere hos gjestene. Dagens hai – super-Matte🦈😊