Helgens kamper – uke 48
1. desember 2022
Tap i jevn kamp for G12
3. desember 2022

G13 hadde en litt treg start på sesongen med uavgjort og tap på de 2 første seriekampene, men har vunnet alle de fire siste kampene. Her kommer et litt sent referat fra tirsdagens hjemmekamp mot Slevik:

G13 kjører på med tre rekker mot Slevik hjemme i Sarpsborghallen, og etter bare 1.17 tar vi ledelsen ved en for dagen svært kvikk Tim Adrian Olsen, etter en fin pasning fra Kristian. Tim er på plass igjen og leverer 2-0 midtveis i omgangen. Så mister vi litt fokus på slutten av omgangen og slipper inn 2, og det er uavgjort til pause, 2-2.

Etter pause tar vi ledelsen igjen etter ca 1 minutt ved Ulrik. Så får Slevik trampe inn i midten og vi står og «veiver» med kølla istedenfor å gå i med kropp og to hender på kølla. Det blir det frislag av, og en litt under middels svak mur dekker ikke mye av målet. 3-3. Slevik går opp i en noe ufortjent ledelse midtveis i omgangen, igjen er vi for snille midt foran eget mål. Herfra og inn var det ett lag på banen, og vi kunne like gjerne vunnet 17-4. Slevik har en god keeper, og når vi i tillegg skyter 6 i stolpen og sikkert like mange rett i magen på keeper istedenfor å plassere blir det ikke flere enn 7 mål i dag. Marlon kriger til seg ballen og legger den inn foran mål, der forsvar og keeper er uheldige og scorer et selvmål, dermed har vi utligning. Kristian trer et magisk pass fra hjørnet, gjennom to forsvarsspillere og til Linus, som står på bakerste og får ballen i mål på to forsøk.

Tidlig i 3.periode spiller Kristian til Ulrik, som scorer sitt tredje for dagen. 6-3. Vi kjører på og kunne ha scoret mange flere i denne perioden, men det blir bare ett mål til, og dette etter litt av en situasjon: Tim løper fra alt og alle og er på vei til å komme skrått alene med keeper på høyresiden da han blir løpt overende bakfra og med det høye tempoet til Tim ender det med at han sklir noen meter og tar med seg målet ut av stilling. Her kunne det nok blitt dømt både det ene og det andre, men det blåses ikke, og heldigvis fortsetter vi å spille innebandy. Marlon plukker opp ballen bak mål og legger den ut til Liahm i slottet, som skyter et skudd mot et mål som ikke er i nærheten av å stå der det skal. Heldigvis er dommerne observante og ser at den ballen ville gått i mål dersom målet sto rett, og dømmer mål på dette. Det er Liahm sitt mål, men Tim får det tildelt av dommerne, muligens fordi han fortsatt ligger i mål mens ballen gikk ved siden av 🙂

Uansett, vi vinner 7-4 etter en godt gjennomført kamp av alle rekker. Dagens hai ble Mugishe, som gjorde en fantastisk innsats i forsvar, og gjorde sakene sine enkelt og greit. Han dekker mange skudd i tredje periode, og hjelper Ole til å holde nullen i denne perioden.