1. desember 2022
Helgens kamper – uke 49
7. desember 2022

Sarpsborg G12 – Nittedal: 6-8 (0-1, 4-4, 2-3)
Ulvene kom på besøk til haiene i dag, og det skulle vise seg å bli en tøff, jevn, og fairspilt match👍 Vi taper 8-6 i en jevn kamp mot et godt Nittedal Wolves.

Nok en gang har vi ikke stolpene på vår side (3 i tverrligger), og i starten av kampen brenner vi en del sjanser som vi med litt flyt hadde satt. Når det ikke er vår dag blir vår dårlige periode i andre omgang dessverre avgjørende den andre veien. Det som er gledelig er at vi spiller god innebandy og skaper mange sjanser! I dag har vi også mange skudd fra backene våre😊 Ulrik scorer mange igjen, 4 i dag, og er rett og slett en skikkelig målmaskin om dagen 🥅 Han blir godt vartet opp av rekkekameratene sine, to pass fra Linus, ett hver fra Imre og Kristian.

Hans Peder blir dagens hai med dagens første mål, et realt kremmerhus etter pasning fra Johannes. Dagens siste mål er en perle – William tar med seg ballen, går forbi to mann og smeller ballen opp i nettaket – nydelig😊 Vi fortsetter å utvikle oss med slike jevne, tette kamper, og ser frem mot returoppgjøret allerede, der haiene skal ha revansje 💪🏽